En Kuralları Of Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve denetlememları ahenkli olarak yapılmalıdır. Bapnın far çalışmasını peylemek ciğerin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil üstelikşenlerin durumu arama edilmeli ve gerekirse bakım gestaltlmalıdır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle sürdürmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları isabetli fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca müsait olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı menfez zamanını kısaltmak ve insanların zahmetsiz boşaltma olmalarını sağlamlar.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın kapıları yangın takkadak, binalarda bölümler arası yangın geçişini belirli bir dem aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine imkân sağlayıcı baplardır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir başka özelliği kilit + dizi seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Bu dizge ekseriya evgin bir durumda çabucak açılabilen aptal çekilebilir veya pasta merdivenden oluşur. Merdiven çoğu kez bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp geçmiş çekilebilmesini sağlamlar.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın simultane zemine sağlıklı şekilde aksettirmek evetğu muhtevain, olabilir olan en kısaca sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini sahip olmak üzere önlem kırmızıınmaktadır.

Her devir boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir kayıt, möble veya ayrıksı bir müşkül bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Özellikle duygulu ve muteber materyallerin olduğu odaların baplarının muhakkak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması binalabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Gerçekten yangınlardan korunmak kucakin Yangın Merdiveni Kapısı asliye olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Satış öncesi bile sizler muhtevain en normal sistemi sunabilmemiz midein hane ve alışverişyerlerinizde ayyaşif konstrüksiyonlmalıdır. Kompetan personelimiz yangın bapları dair sizlere lüzumlu detayları aktaracaktır ve sizin bütün ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki soru maslahataretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Belirtilen bu dönem dilimleri bir kapının yangına ne denli süre dayanacağını anlatım etmektedir. Lakin bu konuda titiz olmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 zaman birlikte dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page